google.com, pub-6704545974982062, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Bayern Münih - Real Madrid maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda CANLI yayınlanacak? ~ Haber Online
https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js?client=ca-pub-6704545974982062

25 Nisan 2018 Çarşamba

Bayern Münih - Real Madrid maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda CANLI yayınlanacak?


Bayern Münih - Real Madrid maçı hangi kanalda CANLI yayınlanacak? 

Bayern Münih Real Madrid maçı futbolseverler tarafından ilgiyle bekleniyor. Avrupa'nın en büyükler listesinde yer alan iki takımın mücadelesine tanık edecek olan karşılaşma, Türk futbolseverler tarafından ilgiyle takip edilecek.


 Peki, Bayern Münih Real Madrid maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda canlı izlenebilecek? İşte, gözlerin son 10 maçta rakibi Bayern Münih'e karşı 6 galibiyet kazanan Real Madrid'in üzerinde olacağı karşılaşma hakkında detaylı bilgiler.

Bayern Münih Real Madrid maçı Şampiyonlar Ligi'nde oldukça heyecan seviyesi yüksek kritik bir karşılaşmayı futbolseverlerin ekranlarına taşıyacak. Şampiyonlar Ligi yarı final ilk maçında Bayern Münih kendi sahasında İspanya'nın güçlü ekibi Real Madrid ile karşılaşacak. Real Madrid deplasmanda Bayern Münih engelinden avantajlı bir skorla ayrılıp, saha avantajını eline geçirmek istiyor. Peki, Bayern Münih Real Madrid Şampiyonlar Ligi maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda canlı olarak yayınlanacak?

İki takım arasında oynanan son 7 Şampiyonlar Ligi karşılaşması heyecanlı maçlara sahne oldu. İki takım arasında oynanan son mücadele 4-2 Real Madrid'in üstünlüğü ile sonuçlanmıştı. 7 karşılaşmada 6 kez Real Madrid galip gelirken 2007 yılında oynanan karşılaşma 2-1 Bayern Münih'in galibiyeti ile sona ermişti.

Bayern Münih Real Madrid Şampiyonlar Ligi maçı 21:45'te oynanacak. Mücadele Tivibu Spor 2 kanalından canlı olarak yayınlanacak.

Kaynak: HÜRRİYET